anglosaxer

har varit väldigt sur på sistone? eller liksom, rastlös……. jag behöver känna att jag jobbar på något, vad som helst nästan förutom arbete men det hade varit nice att tjäna lite pengar, haha. jag är som en bitsk liten hund tills klockan 4.37 på e.m. när jag slocknar och vaknar helt förvirrad. jag somnade med glasögonen på och mobilen i handen när jag låg och läste om anglosaxer… jag vaknade och höll fortfarande mobilen i stadigt grepp framför ansiktet

haha, vad ska man säga. jag ska göra ett fett radioevent på torsdag (23.02) som heter RUEGOVISION, det är som melodifestivalen för outsider black metal. lyssna gärna och rösta!!! www.keithfem.com klockan 20-22.

/en kämpe

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s