sol och kärlek

hej härliga skärsbloggen!

ska man skriva på svenska eller ska man skriva på engelska? den eviga frågan… jag är ju för tillfället skärseldens ambassadör i USA och borde väl egentligen beakta alla mina internationella fans men vet du vad min svenska har blivit såpass anglofierad sedan jag flyttade att jag helt enkelt MÅSTE skriva på mitt modersmål om jag inte ska bli helt integrerad i det amerikanska livet!

iallafall.

härlig dag idag. 18 grader och sol. jag älskar solen och den älskar mig. får mig att må bra och känna att livet är värt att leva (det är sant!). medans alla mina vänner i europa lider i den mörka kylan (fast vissa skulle aldrig erkänna det, eller jo, jag pratade med hanna idag och hon var fan inte glad åt det). jag har på sistone tänkt mycket på att mitt liv styrs av tillfälligheter. som att allt som händer runt mig på något sätt är ihopkopplat med något annat som hänt mig och människor jag möter känner människor jag känner och det får mig att bli väldigt glad därför att det känns som att jag existerar i mitten av världen och alla vägar leder till mig. haha jag skojar, alla vägar leder ju såklart till bakersfield, CA, det vet ju alla! jag och alex hade för övrigt en absolut IKONISK tid på en baskisk restaurang där som vi hade hypeat i flera veckor efter att vi båda utan att veta det hade googlat efter baskisk mat i kalifornien innan vi träffats i SF en dag (på tal om tillfällen!). den inlagda tungan var E X Q U I S I T E.

jaja, snart är det alla hjärtans dag. vad ska ni göra kära läsare? jag hoppas att ni alla har en sexig dejt som väntar på er och att ni får äta god mat och ha en god tid. ingen av mina dejter har bjudit ut mig så jag antar jag får gå till husdjurskyrkogården i presidio själv (en perfekt dejtspot förresten).

puss o kram

/ Beate

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s