Three weekends to believe in

Dricker vermouth and soda och lyssnar på Josephine Baker. Så skönt för mitt liv. En grej som inte är så skönt för mitt liv är att att söka jobb men det måste jag tyvärr göra för att göra mitt liv mer skönt. Jag hoppas jag får ett jobb snart. Nu på fredag är det releasefest för mitt tredje album, very nice. Det kommer vara många vänner där och killar som håller på med mitt liv men jag håller också på med deras liv. Sen på lördag är det hemmafest hos Tjoma. Han har så funlaughty fester. I can’t wait to snort. Jag måste be mer till Gud och promenera minst tre timmar varje dag har jag bestämt – för att vara perfekt i Paris om två veckor. Nästa helg åker jag till Düsseldorf för att träffa min First Cousin Once Removed. Love your family when they find you + jag kommer bo hos min kompis som jag har 😉 med. Vi kommer övernatta i hans tyska hem med hans tyska familj. Ska jag prata om Hitler? Skoja. Nä, men det är också hans pappas födelsedag den helgen så jag hoppas det blir riktigt German fun. All that matters is that I’m going to be extremely mixed raced and very charming.

Hörs snart igen!

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s